FANTASTISKA BOSTÄDER

 

I Brf Ösby Sjöpark bygger vi lägenheter som vi själva verkligen vill bo i. Här kommer du finna alltifrån yteffektiva ettor till takvåningar runt 100 m², alla med egen balkong, terrass eller uteplats. Vi har tillsammans med en av våra favoritarkitekter Kirsch och Dereka jobbat för att lägenheterna skall tilltala så många som möjligt, såväl ungdomar som flyttar till sin första lägenhet, barnfamiljer som vill bo i detta naturhärliga område eller för de som sålt sin villa och önskar ett mer lättskött boende. Vi tror att blandningen blir det allra bästa. Välplanerat, ljust, lugnt och trivsamt är ledord för dessa bostäderna i Ösby Sjöpark.

I hus 1 kommer det finnas ett övernattningsrum att hyra, suveränt när det kommer långväga gäster och vill sova över. Vi bygger även ett riktigt fräscht litet gym. Det finns i hus 4. Området är helt perfekt, naturen har du precis utanför dörren och bara några hundra meter bort finner du Gustavsbergs centrum. En 4,5 kilometer lång vandringsled sträcker sig runt sjön och inbjuder till härliga promenader.

Vi hoppas att ni hittar all information ni söker om Ösby Sjöpark på denna sida och i vår bofaktabroschyr. Men om ni undrar över något är ni självklart välkomna att höra av er till oss på Hökerum Bygg eller till våra mäklare på Bjurfors Värmdö

Hoppas du gillar det du ser, hälsningar Hökerum Bygg!

 
Hokerum_Osby_Sjopark_Living_Print (7)_Webb.jpg
 
 

GEMENSAMMA UTRYMMEN

 

GÄSTRUM

Ett gästrum kommer finnas i hus 1. Här kan du som medlem i föreningen boka in dina vänner. Föreningen tar initialt en avgift på två hundra kronor per natt.

GYM

Ett fräscht gym byggs i hus 4, för den som vill träna inomhus.

FÖRRÅD

Till varje lägenhet hör ett förråd. Förråden är belägna i hus 1, 2 och 4. Detta innebär att du kan få ditt förråd i ett annat hus än ditt eget. Lägenhet nr 122 har sitt förråd i lägenheten.

PARKERING

Under hus 1 byggs ett garage med 9 platser. Hyran för garageplatserna är 1 250 kr/månad. Inom fastigheten kommer det även finnas 45 stycken utomhusparkeringar att hyra. Hyran per plats är 500 kr/månad. Sex av parkeringsplatserna är utrustade med laddstolpe för elbil. Bilplatserna hyrs ut till föreningens medlemmar. Parkeringen följer alltså inte lägenheterna utan tecknas genom ett eget hyresavtal.

Observera att föreningen äger rätten att justera hyran (t ex beroende på efterfrågan). 

 
 
Hokerum_Osby_Sjopark_Terrace_JPG (1)_Webb.jpg
 

BOFAKTABROSCHYR